Utställare

Välkommen till Sandviken!

Den 4-5 september 2020 slår vi för första gången upp portarna till Sandviken Dryckesfestival. Under två dagar i Göransson Arena kommer det besökare från Sandviken och kringliggande städer. Vi bjuder in dig som utställare att vara med och bidra till att skapa en unik helg fylld med smakupplevelser och inspiration. För att det ska bli en lyckad festival är ni en viktig aktör. Varmt välkomna i april!

Vill ni veta mer eller anmäla er till festivalen, vänligen kontakta;

info@brink-berger.se, +46 (0) 18-10 00 65

Sandviken

Om Sandviken

Sandviken ligger i södra delen av Gästrikland med invånarantal på ca 23 000 personer. Primärt brukar Sandviken förknippas med bland annat deras bandyhistoria eller järnindustrin, men nu är det hög tid att även sätta upp en mässa i regionen. Vi riktar oss främst mot större städer i omgivningen såsom Gävle, Falun och Borlänge men även mindre städer och tätorter faller inom målgruppen. 

Göransson Arena

I maj 2009 invigdes Göransson Arena – en gigantisk inomhusarena med plats för ca 10 000 personer och en yta tre gånger större än Globens. Göransson Arena finns på Jernvallen, ett legendariskt idrottsområde i Sandviken och ett mecka för idrottsintresserade.

Göransson Arena är en så kallad multiarena och är unik i sitt slag vad gäller storlek, utformning och möjlighet till olika evenemang och möten inom idrott, kultur och näringsliv. Arenan används för föreningars elitverksamhet samt nyttjas för en mängd kulturella ändamål som konserter, konstutställningar, mässor samt konferenser och andra arrangemang av olika föreningar, företag och organisationer.

Källa: Visit Sandviken

Göransson Arena
AdobeStock_175896153-min
NBOW_Bakgrund2

Fakta

Serveringstillstånd

Sandviken Dryckesfestival har serveringstillstånd för mässområdet. Således behöver ni som utställare inte ansöka om något eget tillstånd.

Arrangör

Arrangören för denna festival är Brink & Berger AB.

Målgrupp

Mässans målgrupp är privatpersoner mellan 25-55 år, både kvinnor och män. Vi kommer att rikta kommunikationen mot hela Gävleborg och Dalarna.

Ålder

Åldersgränsen för besökarna är 20 år, obligatorisk ID-kontroll.

Mässutställare

Vi bjuder in mikrobryggerier, bryggerier, whisky- och ölimportörer, whiskydestillerier, bryggmästare, whiskyhuvudmän, övriga dryckesproducenter, m.fl.

Montrar

Har ni några frågor kring de montrar som kommer att finnas tillgängliga är ni välkomna att kontakta oss via de angivna kontaktuppgifterna.

Kontakt

Vill ni veta mer eller anmäla er till festivalen, vänligen kontakta;

info@brink-berger.se, +46 (0) 18-10 00 65